Inloopbijeenkomst N303 Rondweg Voorthuizen

Foto: Provincie Gelderland

Provincie Gelderland organiseert samen met gemeente Barneveld en aannemer ReefInfra/Strukton op woensdag 6 februari een inloopbijeenkomst over de aanleg dit jaar van de rondweg N303 in Voorthuizen. De inloopbijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gehouden bij VV De Kieviten, Oude Zeumerseweg 3 te Voorthuizen. Er zijn specialisten aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Wat te zien?

Er zijn kaarten te zien, er is informatie over de werkzaamheden, de planning voor dit jaar en er is een video over de werkzaamheden. Alle vragen worden beantwoord door deskundige teams van de provincie, de gemeente en de aannemer. Meer informatie is te vinden op

https://www.gelderland.nl/N303-Rondweg-Voorthuizen

Werkzaamheden

Aannemer Strukton Civiel start binnenkort met de werkzaamheden aan de rondweg. De eerste werkzaamheden bestaan vooral uit diverse opruim- en graafwerkzaamheden op het terrein.

Rondweg Voorthuizen

De rondweg rondom Voorthuizen zorgt ervoor dat in de toekomst het centrum van Voorthuizen minder wordt belast met doorgaand (vracht)verkeer en dat betekent dat er ook minder overlast is voor omwonenden. Hierdoor wordt het rustiger, en er kan gemakkelijker worden overgestoken. De geluidsoverlast neemt af. Het doorgaande verkeer rijdt gemakkelijker door, het scheelt tijd, automobilisten kunnen makkelijker van noord naar zuid en van west naar oost, zonder door het centrum van Voorthuizen te moeten. Naar verwachting is de nieuwe weg eind 2019 open voor verkeer.

Vlot en veilig van A naar Beter

Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken. Samen vlot en veilig van A naar Beter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen