112

Vrouw en kind gewond bij ernstig ongeval op de A1 bij Voorthuizen

Voorthuizen- Op zaterdagavond rond 23.34 uur is er bij een ernstig ongeval op de A1 ter hoogte van Voorthuizen twee gewonden gevallen. De slachtoffers waren een vrouw en een kind.

De A1 richting Amersfoort was afgelopen nacht urenlang dicht voor toedracht-onderzoek van de VOA van de politie. De hulpdiensten waren groots ingezet voor het ongeval.

Een grote pick-uptruck met een aanhanger botste door onbekende oorzaak op een personenauto met meerdere inzittende. De auto kwam via de vangrail in het midden van de weg, terecht op de vluchtstrook waarna het voertuig met de inzittende in brand vloog.

Omstanders wisten de auto te blussen voordat de brandweer kwam, de ambulancedienst had drie ambulances ingezet. Een vrouw uit het brandende voertuig is met ernstig letsel naar het UMC in Utrecht gebracht. Een kind raakte lichtgewond en een peuter in een kinderzitje bleef ongedeerd.

Politie en Rijkswaterstaat hebben het verkeer dat vaststond in de file teruggeleid naar de afrit bij Stroe. De A1 moest aan beidde kanten worden schoongemaakt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden