112

Meerdere auto-inbraken in Lunteren

Foto:

LUNTEREN – In de nacht van zaterdag op zondag 9 juli hebben er meerdere auto-inbraken plaatsgevonden waarbij gereedschap is gestolen.

Nadat alerte melders de politie belden is er een man aangehouden die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij deze inbraken.

De inbraken vonden plaats aan de Groen van Prinstererstraat in Lunteren. Zondag was er een buurtonderzoek uitgevoerd en zijn mensen met camera’s benaderd met de vraag of zij beschikken over camerabeelden.

Ook via deze weg willen wij u vragen of u informatie heeft over deze inbraken. Zijn u afgelopen dagen verdachte situaties opgevallen, heeft u beelden of bent u getuige geweest van deze inbraken? We komen graag met u in contact! Is er ook bij u ingebroken, laat het ons dan ook weten.

Bent u in het bezit van een auto of bus waarin gereedschap wordt bewaard of vervoerd? Wees extra alert en probeer waardevolle spullen zovele mogelijk binnenshuis te bewaren! Kijk ook naar mogelijkheden om uw voertuig met gereedschap in het zicht van een camera te parkeren.

Wijkagenten Petra van Uunen en Niek Wijers

Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen