VVD Barneveld bespreekt windmolenpark Zeumeren

André Bosman
André Bosman
Foto: Peter Lamberts

Veel onderwerpen waar we in Barneveld mee te maken hebben worden (deels) bepaalt in Arnhem of Den Haag. Het is daarom van belang om contact te hebben met de politici in de provinciale en landelijke politiek. En de VVD Barneveld heeft deze contacten.

Een zeer actueel onderwerp op dit moment is de mogelijke plaatsing van een windmolenpark bij Zeumeren. In Voorthuizen wordt volop geprotesteerd tegen deze locatie en de VVD Barneveld is al langere tijd actief om te zorgen voor een locatie waar wel draagvlak voor bestaat.

Op dinsdag 26 september a.s. organiseert de VVD Barneveld daarom een Politiek Café over dit onderwerp. Drie inleiders zullen ieder in 10 minuten aangeven wat hun kijk op de situatie is:

 

  • André Bosman, VVD Tweede Kamerlid en woordvoerder energie;
  • Gerard van den Hengel, VVD-wethouder in Barneveld;
  • Bart Hartog, lid van comité Voorthuizen Windmolens NEE.

Na deze inleidingen is er voor het publiek uitgebreid gelegenheid om met de inleiders in discussie te gaan.

U bent op 26 september a.s. van harte welkom vanaf 20.00 uur in Brasserie Buitenlust, Hoofdstraat 98 te Voorthuizen.

Tijdens het Politiek Café zal een korte inleiding worden gehouden door André Bosman (vanuit het landelijke beeld) en Gerard van den Hengel (vanuit het Barneveldse beeld). De inleidingen zijn bedoeld om u te prikkelen tot het vormen van uw mening. Na de korte inleidingen zal er daarom ruim voldoende gelegenheid voor het publiek zijn om vragen te stellen en met Bosman en Van den Hengel in discussie te gaan over het energiebeleid in Barneveld.

Peter Lamberts VVD Barneveld

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen