Nieuwe website Rode Kruis, afdeling Barneveld in de lucht

Corien
Corien
Foto: Barneveld .nieuws.nl

Per 1 januari 2018 heeft het Rode Kruis, afdeling Barneveld een nieuwe website met nationaal, internationaal, maar vooral lokaal nieuws over het Rode Kruis.

Bij het openen van de website via https://www.rodekruis.nl/barneveld/ is er meteen het lokale nieuws in beeld over het Rode Kruis, afdeling Barneveld, waartoe ook de gemeente Scherpenzeel behoort.

Heel eenvoudig is te zien, wát we doen, welke activiteiten er zijn en bij welke evenementen hulp wordt verleend. Ook vacatures en cursussen zijn eenvoudig op de website te vinden. Interesse? Kijk gauw!!

Rode Kruis EHBO-cursus

Actueel is de Rode Kruis EHBO-cursus, die op de zaterdagen 3 en 10 februari 2018 door het Rode Kruis afdeling Barneveld georganiseerd wordt. Deze cursus wordt gehouden in het Hulpverleningscentrum aan de Nijkerkerweg 119 te Barneveld.

Uitgebreide informatie vind je natuurlijk op onze nieuwe website. Er is nog plaats voor twee deelnemers voor de cursus op 3 en 10 februari a.s. Meld je dus gauw aan bij onze penningmeester de heer Ben van de Vliert via telefoon onder nummer 06-51435528 of per email: [email protected]

Collectanten gezocht

De collecteweek van het Rode Kruis is dit jaar van maandag 25 t/m zaterdag 30 juni.

We zoeken nog collectanten voor enkele wijken in Barneveld, namelijk De Vaarst, Norschoten, Rootselaar, Oldebarneveld en De Lors. Het gaat om ongeveer 80 tot 100 huizen per collectant en het collecteren neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Meer informatie over de Rode Kruis collecte is te vinden op de website. U kunt zich opgeven via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen