Gastvrij parkeren in het centrum van Barneveld

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Dichtbij de winkels parkeren in het centrum van Barneveld parkeren. Het kan allemaal in Barneveld. Met een keuze uit verschillende parkeerterreinen in het centrum is keuze volop. De gemeente wil de dienstverlening aan bezoekers en daarmee de gastvrijheid nog meer verbeteren. Dit doen we door:

Gratis parkeren op koopavonden
Tijdens de koopavonden kunt u vanaf 18.00 uur gratis parkeren in het centrum van Barneveld.

Belparkeren in Barneveld: gemakkelijk betalen met uw telefoon

Bij de parkeerplaatsen in het centrum van Barneveld kunt u betalen met uw mobiele telefoon. We noemen dat belparkeren. Met belparkeren betaalt u snel, veilig en alleen voor de exacte parkeertijd. Nooit meer teveel betalen, geen gedoe met kleingeld of betaalpas en geen kans op boete. Binnenkort start de gemeente een actie om het belparkeren nog meer onder de aandacht te brengen.

Wat is belparkeren?
Bij belparkeren is het niet nodig om bij de parkeerautomaat een kaartje te kopen. Alles gaat op basis van kenteken. Er hoeft geen parkeerkaartje of kaart van de provider in de auto te liggen. De parkeercontroleurs scannen het kenteken van uw auto en kunnen zo zien of u betaald heeft. Belparkeren kan met elk type mobiele telefoon en via elke telefoonprovider. Het maakt niet uit of u een abonnement of prepaidkaart heeft.

Hoe werkt het?
Belparkeren staat aangegeven op of boven de parkeerautomaat met een nummer/locatiecode.
Zodra u zich hebt aangemeld bij een belprovider kunt u door middel van de webapplicatie (app) op uw smartphone uw parkeeractie aanmelden. De meeste apps hebben die nummers al opgeslagen in hun systeem. Vaak is slechts één druk op de smartphone nodig om de parkeeractie te starten. Bij vertrek zet u belparkeren weer uit. De belprovider regelt met u de verrekening van de parkeerkosten. Eenmaal aangemeld bij een ‘belparkeer provider (naar keuze)’ kunt u naast Barneveld ook overal in Nederland gebruik maken van belparkeren. Kijk op www.shpv.nl voor een overzicht van belproviders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen