Gaat u mee naar het Festival der Democratie?

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Uitnodiging van de gemeenteraad

De raadsleden van de gemeente Barneveld nodigen u van harte uit om op vrijdag 30 augustus  mee te gaan naar Lent. Daar wordt dit jaar voor de eerste keer het Festival der Democratie gehouden. Er zijn allerlei mogelijkheden om met elkaar te praten. Niet alleen met ons, de raadsleden, maar ook met bijvoorbeeld minister Kasja Ollongren. Of met Hugo Borst, die het manifest over de zorg schreef. U mag ook alleen komen luisteren en kijken. Op het terrein is van alles te doen, debatten, workshops, eten en drinken. Jong en oud en alles er tussenin is van harte welkom.

Met de bus naar Lent

Wij bieden als gemeenteraad u deze dag aan. Wij verzamelen om 10:00 uur op het gemeentehuis in Barneveld  voor een kopje koffie. Daarna gaan we samen met de bus naar Lent. Onderweg praten we over lokale thema’s die misschien niet eens zo verschillen van de landelijke onderwerpen: werk en inkomen, gezondheidszorg, duurzaamheid, onderwijs en jeugd, samenleven. Rond 21.00 uur bent u weer terug in Barneveld.

Voor deelnemers en het totale programma Democratiefestival.nu

Meld u aan

Wilt u met ons mee? Stuur dan een mail naar [email protected]. We hebben 40 plaatsen. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst.

Namens de raadsleden: Wilma Heijkoop, Koos van der Tang, Teunis den Boon, Martin Lentink, Judith van den Wildenberg.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden