Zwemabonnement Oosterbosbad voor inwoners met laag inkomen

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Aanvragen tot en met 8 juli

Als u een uitkering of een inkomen tot maximaal 110% van de bijstandsnorm heeft, kunt u bij de gemeente een volledige vergoeding voor het zomerzwemabonnement aanvragen. U kunt het zomerzwemabonnement aanvragen van 18 juni 2020 tot en met 8 juli 2020.  U hoeft het abonnement niet zelf voor te schieten en het abonnement wordt helemaal vergoed.

Vergoeding aanvragen

U kunt de vergoeding voor het zomerzwemabonnement op 2 manieren aanvragen:

Online via www.berekenuwrechtplus.nl. 

Via een papieren aanvraagformulier. U kunt dit opvragen via een email naar [email protected]. Ook kunt u hiervoor bellen met 14 0342.

Als u voldoet aan de voorwaarden krijgt u een inschrijfformulier voor het zomerzwemabonnement thuisgestuurd.

Inschrijfformulier en pasfoto’s

Het inschrijfformulier moet u zelf invullen. U moet ook pasfoto’s inleveren van de mensen die een zomerzwemabonnement willen. Het ingevulde formulier en de pasfoto’s doet u in een envelop van de gemeente Barneveld. Deze krijgt u tegelijk met het inschrijfformulier toegestuurd.

Deze envelop doet u in de brievenbus bij de Veluwehal, Nieuwe markt 6, 3771 CB Barneveld. U vindt de brievenbus aan de kant van de sportingang. Het is een grote bruine brievenbus met daarop de tekst ‘inleverpunt inschrijfformulier buitenbadabonnement’.

Zomerzwemabonnement ophalen

Als u de envelop heeft ingeleverd, gaat het zwembad het abonnement voor u klaarmaken. Let even goed op wanneer u het abonnement op kunt halen.

Heeft u de envelop op of voor maandag 29 juni ingeleverd in de brievenbus van de Veluwehal? Dan kunt u het abonnement op woensdag 1 juli tussen 12 uur en 14 uur ophalen bij de Veluwehal.

Heeft u de envelop uiterlijk maandag 6 juli ingeleverd in de brievenbus van de Veluwehal? Dan kunt u het abonnement op woensdag 8 juli tussen 12 uur en 14 uur ophalen bij de Veluwehal.

Heeft u de envelop uiterlijk maandag 13 juli ingeleverd in de brievenbus van de Veluwehal? Dan kunt u het abonnement op woensdag 15 juli tussen 12 uur en 14 uur ophalen bij de Veluwehal.

U betaalt borg

U moet bij het ophalen van het pasje nog wel de borg van € 8,- per pasje betalen. Hierbij kunt u alleen pinnen.

Handige informatie bij een zwemabonnement

Door de coronamaatregelen moet u reserveren om te kunnen zwemmen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het zwembad via e-mail: [email protected]  of via telefoonnummer 0342-414356.

Neem het zwemabonnement altijd mee als u of uw kind gaat zwemmen. Zonder zwemabonnement mag u niet naar binnen bij het zwembad.

Kinderen zonder zwemdiploma moeten altijd worden begeleid door iemand van 18 jaar of ouder.

Zie ook

Minimaregelingen aanvragen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden