Zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Woont u in de gemeente Barneveld en heeft u een laag inkomen? Dan kunt u via zorgverzekeraar Menzis in aanmerking komen voor de collectieve zorgverzekering van de gemeente.

Deelnemers ontvangen korting op de zorgpremie en de gemeente geeft een financiƫle bijdrage. Stap uiterlijk 31 december 2020 over.

Op www.barneveld.nl/zorgverzekering vindt u meer informatie over deze collectieve zorgverzekering. Daarnaast ziet u op deze site wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor de zorgverzekering.

Hulp nodig?

In verband met corona is het dit jaar niet mogelijk om al uw vragen over de collectieve zorgverzekering te stellen aan de balie in het gemeentehuis. U kunt uw vragen telefonisch stellen en hulp krijgen bij het afsluiten van de polis.

Bel hiervoor naar 14 0342. Tot en met 17 december zijn er extra medewerkers beschikbaar die u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.

Gezondverzekerd.nl

Op onderstaande website vindt u meer informatie over de collectieve zorgverzekering. U kunt via de site heel eenvoudig uw eigen pakket samenstellen en overstappen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen