Inzien Omgevingsvisie Barneveld Centrum

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Tot en met 22 juli

Vanaf 25 juni tot en met 22 juli kunt u de nieuwe Omgevingsvisie Barneveld Centrum inzien. Het plan geeft de koers aan voor de toekomst van Barneveld Centrum tot aan 2030. Hierin staat hoe we het centrum beter geschikt willen maken om te wonen, met daarbij een sterkere en vitale middenstand. Maar ook hoe het centrum aantrekkelijker en leefbaarder wordt. Het plan is opgesteld samen met inwoners, winkeliers, ondernemers en andere belanghebbenden.

Online bekijken

Bekijk online de ontwerp-Omgevingsvisie Barneveld Centrum (zie de bijlage op die pagina).

Eventueel kunt u het ontwerp bekijken bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via T (0342) 495 335. Of maak via onze website een afspraak.

Het gemeentehuis is door de coronamaatregelen alleen op afspraak te bezoeken. Er zijn geen medewerkers aanwezig om het plan toe te lichten. Als u vragen heeft, mail deze naar [email protected].

Zienswijze indienen

In de periode dat u de Omgevingsvisie Barneveld Centrum  kunt inzien, is het mogelijk om een zienswijze in te dienen. U kunt uw zienswijze indienen via onze website. Log hiervoor in met uw DigiD.

Wij merken de ingediende zienswijze als openbaar aan. Dit betekent dat eventuele persoonsgegevens openbaar zijn. Als u dat niet wilt, geef dan in de zienswijze aan dat u hiervoor geen toestemming geeft.

U kunt ook schriftelijk een zienswijze indienen. Stuur deze naar Gemeente Barneveld, t.a.v de raad, Postbus 63, 3770 AB Barneveld

U kunt ook mondeling een zienswijze indienen. Maak hiervoor een afspraak via T (0342) 495 335.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen