Handreiking Veiligheidsplan | Uitgereikt aan voorzitter Oud Veluwse Markt

Foto: Facebook

Bestuursvoorzitter Marten de Blécourt nam maandag de Handreiking Veiligheidsplan in ontvangst uit handen van burgemeester Jan Luteijn en coördinerend vergunningverlener Chris Luiten.

De gemeente heeft de handreiking gemaakt om het opstellen van een veiligheidsplan eenvoudiger te maken voor organisatoren. ,,Deze handreiking is heel bruikbaar bij het organiseren van een evenement als de Oud Veluwse Markt. Je ziet in één oogopslag waar je aan moet denken en met welke scenario’s je rekening moet houden”, aldus De Blécourt. De handreiking is te downloaden op www.barneveld.nl/veiligheidsplan

. Ook is het mogelijk om een gedrukt exemplaar op te vragen.

De Blécourt is bestuursvoorzitter van de Oud Veluwse Markt, die na 2 jaar weer door kan gaan. In overleg met de winkeliersvereniging en de plaatselijke horeca wordt de formule opgefrist. Zo zijn er dit jaar vier marktdagen, en duurt de markt van 10.00 tot 17.30 uur. Om uitvoering te kunnen geven aan alle plannen zijn het bestuur en de vrijwilligers nog dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden, waaronder een penningmeester.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen