Stimenz is verhuisd

Foto:

Stimenz Barneveld is verhuisd

Per 1 oktober 2022 is het team van Stimenz Barneveld verhuisd naar Nieuwe Markt 1 in Barneveld

In het gebouw van huisartsenpraktijk Asklepios.

Maatschappelijk Werk

Inwoners van de gemeente Barneveld kunnen bij het maatschappelijk werk van Stimenz terecht voor hulp en/of ondersteuning bij vragen over bijvoorbeeld: huwelijk en relatie, scheiding,  spanning/stress, inkomen/schulden, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Het team kan op verschillende manieren ondersteunen, afhankelijk van de vraag en de situatie. Dat kan door een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker of speciale vaardigheidstrainingen (in een groep). Bijvoorbeeld een assertiviteitstraining voor volwassenen die twee keer per jaar wordt gegeven. In deze groep leer je om krachtiger voor jezelf op te komen.

Echtscheidingsspreekuur

Ook kan men een afspraak maken voor het echtscheidingsspreekuur, dat eens per twee weken op dinsdagmiddag (oneven weken) van 16.00 tot 17.00 plaatsvindt. In een gesprek met een maatschappelijk werker en een advocaat kan men de nodige vragen stellen.

Vragen over financiën – Budgetcheck

Verder kunnen inwoners een afspraak maken voor een budgetcheck. Een budgetcheck is een persoonlijk gesprek waarin de financiële situatie uitgebreid wordt besproken, er wordt een overzicht gemaakt en vervolgens wordt samen gekeken naar oplossingen.

Meer informatie en contact
Voor vragen of een afspraak maken voor een gesprek, is Stimenz Barneveld iedere werkdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Een e-mail sturen kan ook: [email protected]. Het team voert de gesprekken op kantoor, huisbezoek, telefonisch of via videobellen. De gesprekken zijn kosteloos. In Barneveld werkt Stimenz samen met veel ketenpartners, o.a. met Welzijn Barneveld, CJG Barneveld en Elan Barneveld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen