Puzzelwedstrijden in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Foto: Chris Ouboter

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur organiseert in samenwerking met Ravensburger op 7, 14 en 21 april puzzelwedstrijden. Met mooie puzzels van 500 stukjes die Ravensburger beschikbaar stelt is er iedere wedstrijddag plek voor 10 duo’s of individuele spelers.

Ouderwets puzzelen met spanning

Legpuzzels zijn natuurlijk van alle tijden maar de verschillende lockdowns van afgelopen jaren hebben voor een enorme opleving ervan gezorgd. De ouderwetse legpuzzel is dus weer helemaal van nu! Zo ontstond bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum het idee om een aantal puzzelwedstrijden te organiseren. Ouderwets en nostalgisch puzzelen maar dan wel met een beetje spanning dus. Om 13.00 kunnen maximaal 10 teams van 1 of 2 personen van start gaan. Wie zijn of haar puzzel als eerste af heeft wint en krijgt een mooi puzzelpakket. En iedereen mag de puzzel waar hij of zij mee gespeeld heeft mee naar huis nemen. Daarmee kun je dan weer ouderwets en op je gemak mee aan de slag gaan.

Puzzel mee
Aanmelden kan via [email protected] en deelname kost €12,50 per persoon (hier zit een museumkaartje en een lekker kopje koffie of thee met een gebakje bij inbegrepen). De eerste 10 aanmeldingen zijn verzekerd van hun plek op die betreffende dag en vol=vol. Deelnemers dienen uiterlijk om 12.50 uur aanwezig te zijn maar zijn natuurlijk al vanaf 10.00 uur welkom in het museum. Mocht er om 15.00 uur nog niemand de puzzel afhebben dan wint diegene die de meeste stukjes heeft weten te leggen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen