INTERACTIEVE LEZING ‘MINDGYM – DE SPORTSCHOOL VOOR JE GEEST

Foto: Wouter de Jong

Coach en bestsellerauteur Wouter de Jong geeft op woensdag 25 augustus om 20.00 uur in de Bibliotheek Barneveld een lezing over zijn boek ‘Mindgym – de Sportschool voor je geest’. Kaarten kosten € 15 p.st. (inclusief koffie/thee) en zijn te bestellen via www.bibliotheekbarneveld.nl. Uiteraard nemen we bij de ontvangst en plaatsing van de deelnemers de coronamaatregelen in acht.

Train je hersenen en word mentaal fit
Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Juist nu zijn mentale fitheid, veerkracht en positiviteit onmisbaar, willen we deze weken zo goed mogelijk doorkomen. Het goede nieuws: je kunt je hersenen, net als je spieren, heel goed trainen. Wouter de Jong vertelt in de Mindgym-lezing hoe je je mentale conditie kunt verbeteren. Doordat hij wetenschappelijke inzichten afwisselt met praktijkgerichte oefeningen zal zijn aanpak zelfs de meest nuchteren onder ons aanspreken. Deze interactieve lezing geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie. Ook nu.

Coach, spreker en bestsellerauteur

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam en schreef onder meer drie boeken.

Win één van de boeken van Wouter de Jong
Door een ticket te kopen heb je de eerste stap naar de winactie gemaakt. Door óók nog op het bericht op Facebook, Instagram te reageren of een mail te sturen naar [email protected] maak je een extra kans op één van de boeken. Laat weten welk boek je wilt winnen, voor wie en waarom! Wat valt er te winnen? Drie keer het boek ‘Superkrachten voor je hoofd’ geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 12 jaar,  één exemplaar van ‘Mindgym – workouts’ en één exemplaar van ‘Mindgym – de sportschool voor de geest’. De uitreiking van de boeken aan de winnaars vindt na afloop van de lezing op 25 augustus plaats.

Voor meer informatie: zie www.bibliotheekbarneveld.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen