BIEB EINDEJAARSACTIE VOOR LEDEN EN NIET-LEDEN

Foto: Barneveld.nieuws.nl

BARNEVELD- Om het jaar toch nog een beetje mooier af te sluiten geeft de Bibliotheek tot en met vrijdag 31 december voordeel aan zowel leden als niet-leden.

Zo krijgen niet-leden drie maanden cadeau bij het afsluiten van een jaarabonnement naar keuze en krijgen leden van de Bibliotheek flinke korting bij Bruna Barneveld op vertoon van hun Biebpas en een voordelenbon. Via het ‘click & collect’ systeem kunnen klanten bestellingen plaatsen en bij Bruna ophalen. Op Facebook.com/BrunainBarneveld staat de werkwijze uitgelegd.

Honderdduizenden boeken te leen

Een boek lezen in deze hectische tijden waarin we opnieuw veel thuis zullen zijn, kan ontspanning geven, de wereld vergroten en afleiding bieden. Wanneer men met de eindejaarsactie kiest voor bijvoorbeeld het Standaard jaarabonnement, betaalt men in 2021 € 66 en zijn de kosten dus eigenlijk nog geen € 4,50 per maand. Voor een keuze uit honderdduizenden boeken in de vestigingen en online als luister- of e-book.

Voordeel voor Bibliotheekleden

Op dit moment loopt tot en met 31 december a.s. opnieuw een actie voor de Biebleden leden. In november ontvingen zij via e-mail voordeelbonnen voor kalenders, tijdschriften, agenda’s, bordspellen, et cetera. Wanneer deze niet meer terug te vinden is, kunnen leden ook op vertoon van hun pas een voordelenflyer ophalen in de Bibliotheek. Wanneer men voor 31 december Bibliotheeklid wordt, ontvangt men uiteraard ook nog deze voordelenbonnen.

Samenwerking met Bruna

Al eerder werkten de Bibliotheek en de Bruna in Barneveld samen. Marketingmedewerker Mariska Odijk: ‘Onze gemeenschappelijke deler is dat we er samen voor strijden om iedereen meer te laten lezen. Dat is ook de basis van deze samenwerking. We zitten elkaar niet in de weg, we helpen juist  elkaars bekendheid te vergroten waardoor de inwoners van de gemeente onze dienstverlening beter weet te vinden. Want Bruna doet, net als de Bibliotheek, veel meer dan boeken verkopen of uitlenen. Bruna levert bijvoorbeeld ook regelmatig knutsel- of schrijfmaterialen voor activiteiten die in de Bieb plaatsvinden, zoals handletteringworkshops. En Bruna gaf bij de (her)opening van de vestigingen in Voorthuizen in 2020 en Barneveld in 2021, ook al korting aan Bieb-leden voor diverse producten. Kortom, we zoeken regelmatig gezamenlijke kansen en werken graag samen. Zeker in deze onzekere tijden is dat extra waardevol.’

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen