Het wordt op vrijdag 21 december van 10 tot 12 uur een groot feest voor de kinderen de Bibliotheek Barneveld.

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Kom je met je kind(eren) en met Pieter Konijn ‘Kerstmis vieren’? Het wordt op vrijdag 21 december van 10 tot 12 uur een groot feest voor de kinderen de Bibliotheek Barneveld.

Speuren, knutselen, luisteren en knabbelen
Tijdens deze ochtend kun je je kinderen hun gang laten gaan tijdens het knutselen, wanneer ze gaan speuren in de bieb en laat je ze genieten tijdens het kerstverhaal van Pieter Konijn. Pieter Konijn is zelf ook aanwezig in de bieb. De kinderen kunnen hem ontmoeten en met hem op de foto. Tussendoor kunnen de kinderen lekker wat drinken en knabbelen bij de ‘knabbelbar’.

Pieter Konijn ook in Voorthuizen en Kootwijkerbroek
In de andere twee vestigingen kun je ook met je kind(eren) luisteren naar het voorleesverhaal, knutselen en Pieter Konijn ontmoeten. In Kootwijkerbroek vieren we het Kerstfeestje van 14.00 – 15.00 uur en in Voorthuizen van 16.00 – 17.00 uur

Gratis maar wel aanmelden
Dit Pieter Konijn Kerstfeestje is helemaal gratis maar meld je wel aan voor de activiteit via [email protected]

De Bibliotheek Barneveld stimuleert, ondersteunt én faciliteert alle inwoners van de gemeente Barneveld in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan zodoende mee doen en bijdragen aan de (Barneveldse) samenleving. De bibliotheek zoekt hierdoor actief verbinding tussen mensen, informatiebronnen en organisaties. Zij voorziet in betrouwbare kennis en informatie. Ook levert zij een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden zoals lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen