Toneelgroep Podium op de planken met heerlijke komedie

Foto: Niek Jongsma

“Het zaad der twijfel” is de titel van de komedie die Toneelgroep Podium Barneveld op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari op de planken brengt. Deze komedie staat weer garant voor veel lachplezier, bijzondere capriolen en uiteraard verzorgt toneelspel.

Alan wordt binnenkort veertig en gaat zich de bekende vragen stellen die kennelijk bij deze leeftijd horen: Heb ik mijn leven goed besteed? Is mijn huwelijk nog altijd goed? Kortom de twijfel slaat toe. Hij twijfelt zelfs welke groentezaken hij deze zomer wil zaaien. Zijn aardsluie buurman Dave kruipt regelmatig door de heg om zich te beklagen om zijn zere rug, talloze sollicitaties, terwijl zijn vrouw Jill alle klusjes opknapt. Terwijl Claire samen met hun onhandige vriend Dave een verrassingsfeestje voor Alan zijn verjaardag voorbereidt, denkt hij dat Claire hem ontrouw is geworden. Dat dit tot problemen leidt is één ding, het feit dat zijn aardsluie buurman dubbelzinnige suggesties begint te maken is te veel van het goede. Maar zijn verjaardagsfeest wordt een succes, totdat…. zijn vriend verliefd wordt en zijn buurman te veel bier drinkt…

De regie is dit jaar in de vertrouwde handen van Thea van de Scheur. De cast bestaat uit Wilma Berg (Claire), Anne Zoethout (Dave), Sabrina Kas (Jill), Gijs Berg (Alan), Joanne Wietsma (Sarah) en Jan van de Kraats (Derek).

Toneelgroep Podium speelt de komedie  “Het zaad der twijfel” op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2019 in de Veluwehal te Barneveld.

Aanvang is 20:00 uur. Kaarten a € 10,-  kunnen vooraf gereserveerd worden via www.toneelgroep-podium.nl of zijn verkrijgbaar aan de kassa bij de zaal.

Niek Jongsma

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen