Hans Kazàn en Steven Kazàn samen op 23 oktober in het Schaffelaartheater!

Foto: Sara Kemper

Afgelopen zomer traden Hans en Steven Kazàn met een try-out van hun eerste gezamenlijke theaterprogramma “Alive and kicking” op tijdens Nederlands bekendste festival: Lowlands. Hun show vol magic, interactieve visuele acts en veel humor werd echter een doorslaand succes! Meer dan 1400 enthousiaste bezoekers in het bomvolle theater en uitsluitend lovende reacties.

Steven is comedian, een grappenmaker pur sang. Hij heeft een enorm groot en vooral divers publiek met zijn visuele grappen op internet. Vader Hans is al generaties lang Nederlands bekendste goochelaar en entertainer. De combinatie blijkt een schot in de roos!

“Geen idee waarom het zo goed werkt” zegt Hans. “Ik denk dat de verhouding vader-zoon een belangrijke rol speelt. Twee verschillende generaties die allebei op een geheel eigen wijze het publiek entertainen. Wij zijn absoluut verschillend en toch zijn er ook momenten dat wij weer heel dicht bij elkaar komen. Het belangrijkste is dat wij ontzettend veel lachen samen. Op het podium maar ook in het dagelijks leven. Dat gevoel straalt af op het publiek.”

Steven onderbreekt de woordenstroom van Hans. “Het mooie is dat wij de mensen die onze show bezoeken altijd opgewekt en met een blij gevoel de zaal uit zien gaan. Dat geeft zowel Hans als mij een zeer goed gevoel. Het is absoluut een “feel-good-programma” waar alle leeftijden van kunnen genieten. Wij hopen echt nog een hele tijd op deze manier te kunnen samenwerken.”

Binnenkort komen Hans en Steven Kazàn ook naar theater met hun programma “Alive and Kicking”. Qua uiterlijk verschillen ze weinig, ze dragen dezelfde achternaam, maar toch kan het contrast tussen vader en zoon Kazàn niet groter zijn. Hans en Steven begrijpen elkaar soms eigenlijk voor geen meter. Die verschillen leiden tot hilarische confrontaties! “Alive and kicking” is een comedy programma waar het plezier vanaf spat!

https://www.schaffelaartheater.nl/events?action=view_event&id=2033

Hans Kazàn entree Lowlands 2019: https://youtu.be/YG4ucx95FFU

Steven Kazàn Lowlands 2019: https://youtu.be/AlXB74vrCZw

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen