LEZING PLASTIC SOUP FOUNDATION TIJDENS NEDERLAND LEEST

Foto: Shutterstock

Duurzaamheid is het thema tijdens de avond die de Bibliotheek Barneveld op woensdag 27 november organiseert in het kader van de grootste nationale leescampagne Nederland Leest. Tijdens deze avond geeft Plastic Soup Foundation een boeiende lezing over hun missie om vervuiling van water door plastic, te voorkomen.

Het streven is om tijdens deze avond ook een link te leggen naar de duurzaamheid binnen de gemeente Barneveld. De avond duurt van 19.15 tot 22.00 uur en deelname is gratis, inclusief de hapjes en drankjes. Van tevoren aanmelden is wel gewenst via [email protected]

Hapjes zonder voedselverspilling
De hapjes worden tijdens en na de lezing verzorgd door Instock. Een restaurant en cateringbedrijf dat goed eten belangrijk vindt maar het voorkomen van voedselverspilling nog belangrijker.

Gratis en aanmelden
Deelname aan deze avond is gratis en u kunt zich aanmelden via e-mail: [email protected] of door te bellen (0342) 403 483 (di.-za. na 11.00 uur). Graag horen we dan met hoeveel personen u komt en of er eventuele allergieën zijn.

De Bibliotheek Barneveld stimuleert, ondersteunt én faciliteert alle inwoners van de gemeente Barneveld in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan zodoende mee doen en bijdragen aan de (Barneveldse) samenleving. De bibliotheek zoekt hierdoor actief verbinding tussen mensen, informatiebronnen en organisaties. Zij voorziet in betrouwbare kennis en informatie. Ook levert zij een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden zoals lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Bijschrift beeld: Plastic Soup Foundation geeft woensdag 27 november een lezing over het voorkomen van vervuild water door plastic.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen