Op zaterdag 9 november Kinderkunstfeest Barneveld

Foto: Gemeente Barneveld

Tijdens de nationale kunstweek vindt de eerste editie van het Kinderkunstfeest plaats in Barneveld. Doel van het Kinderkunstfeest is kinderen in contact brengen met kunst en cultuur en ze uitdagen om zelf creatief aan de slag te gaan.

Er zijn gratis activiteiten te beleven op zeven locaties: Bibliotheek Barneveld, Museum Nairac, Ina-Art-Atelier, Schaffelaartheater, Ward’s Art, Villa 29 en een dorpslocatie verzorgd door Spoor 3. Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen van 13.00 tot 16.00 uur op deze locaties meedoen met een activiteit. Alle activiteiten staan in het teken van kunst en cultuur.

Bij elke locatie liggen stempelkaarten met een routebeschrijving. Voor het volgen van een activiteit krijgen kinderen een stempel. Met de volle stempelkaart kunnen zij bij Bibliotheek Barneveld een heel leuke verrassing ophalen.

Het Kinderkunstfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Maatschappelijk Cultuurfonds gemeente Barneveld, Bibliotheek Barneveld, Museum Nairac, Villa 29/Be Active, Ina-Art-Atelier, Schaffelaartheater, Ward’s Art, de Dorpsdichter en Spoor 3.

Meer informatie over het kinderkunstfeest op www.kinderkunstfeest.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen