GEZELLIG VOORLEESBEZOEK IN DE BIEB KOOTWIJKERBROEK

Foto: Bibliotheek

GEZELLIG VOORLEESBEZOEK IN DE BIEB KOOTWIJKERBROEK

Vanaf woensdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur zijn (groot)ouders/verzorgers wekelijks van harte welkom in de Bibliotheek Kootwijkerbroek om rustig leuke voorleesboeken uit te kunnen kiezen. BoekStartmedewerker Jantine de Jong kan tijdens dit BoekStart & Bezoek leuke (voor)leestips geven, vragen beantwoorden over lezen of meekijken welk (prenten)boek geschikt is voor de kinderen van de verschillende leeftijden. Neem vooral de kinderen (0-4) mee want misschien wordt er wel voorgelezen?

Tijdens dit speciale moment kunnen ook de BoekStart-koffertjes voor de allerkleinsten worden afgehaald. Tijdens de schoolvakanties is er geen BoekStart & Bezoek.

Voor overige leden die willen lenen is de Bibliotheek Kootwijkerbroek woensdags vanaf 14.00 uur open.

BoekStart onderdeel van landelijk voorleesstimulans
BoekStart is bij de meeste jonge ouders wel bekend omdat de Gemeente Barneveld, in samenwerking met de Bibliotheek, jonge ouders een brief stuurt met daarin de informatie over BoekStart en het gratis lidmaatschap van de Bibliotheek voor je baby. Bij inschrijving voor een lidmaatschap ontvangt men het BoekStartkoffertje met twee boekjes, voorleestips en een kortingsbon voor de ouder(s) om zelf lid te worden.
Het Boekstart-programma is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek en is onderdeel van het programma Kunst van Lezen dat (voor)lezen stimuleert. Dit wordt gefinancierd door het ministerie van OCW. Alle bibliotheken doen mee aan dit programma.

Voor meer informatie: zie www.bibliotheekbarneveld.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen