BIBLIOTHEEK VERKOOPT INBOEDEL

BARNEVELD- Met de herinrichting voor de deur in januari, heeft de Bibliotheek in Barneveld de balans opgemaakt welke meubels in het pand blijven en welke een tweede leven elders kunnen krijgen.

Zo gaat de inlevermachine en een groot aantal kasten naar een Bibliotheek op Curaçao en zijn 24 stoelen en wordt een aantal vitrinekasten te koop gezet voor de liefhebbers. De meubels kunnen op de laatste openingsdag voor de herinrichting, op zaterdag 2 januari, worden opgehaald. Vanaf 9 februari kunnen bezoekers de nieuwe inrichting van de Bibliotheek in Barneveld bewonderen.

Meubels te koop
Veel meubels worden hergebruikt in de ‘nieuwe Bieb’ omdat ze nog goed bruikbaar zijn en passen bij de nieuwe inrichting van het pand. En zo onnodige verspilling te voorkomen. Maar een aantal meubels komt niet meer terug. Zij hebben een te specifieke paarse en roze kleur die niet aansluit bij de ‘Bieb van nu’ waarin vooral warme tinten te vinden zijn voor een meer huiselijke sfeer. De luxe Leolux loungestoelen zijn bij veel bezoekers geliefd en worden al goed verkocht (275 euro p.st.). Ook de roze en paarse ‘eetkamerstoelen’ staan in de belangstelling (75 euro p.st.). De vitrinekasten worden later deze week ook aangeboden.

Proef-zitten en reserveren

Kom vooral kijken en proef-zitten. En bij interesse plakt een bibliotheekmedewerker een naamsticker op de gekozen stoel of vitrine en kunnen de meubels op zaterdag 2 januari tegen 15.00 uur worden betaald en opgehaald. Voor vragen over de verkoop: bel van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur via telefoonnummer (0342) 403 483.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen