BIBLIOTHEEK HERINRICHTING GESTART

BIBLIOTHEEK HERINRICHTING GESTART

De Bibliotheek in Barneveld is in de eerste dagen van het nieuwe jaar helemaal leeggeruimd. Er wordt hard gewerkt om de herinrichting in Barneveld te realiseren en op dinsdag 9 februari om 14.00 uur weer te openen. De AfhaalBieb is deze maand weer open; leden kunnen boeken reserveren vanuit andere bibliotheekvestigingen in Gelderland en afhalen in Barneveld.

Complete metamorfose
De entree, de gang, de ontmoetingsruimte en de 1e verdieping ondergaan een complete metamorfose, zodat het praktischer en gezelliger wordt om in de Bieb te verblijven. Er komen meer werk- en studeerplekken, gezellige zitjes om andere mensen te ontmoeten of om een boek of krant te lezen. En het Taalhuis krijgt een eigen spreekruimte die meer privacy biedt. Op de bovenverdieping komen er fijne speel-, ontdek- en chillplekken voor de jeugd en ook daar zijn na de heropening studeerplekken te vinden. Door de herinrichting zal ook het aanbod van de dienstverlening worden uitgebreid. Zo start in februari waarschijnlijk al een haak- en brei-ochtend in de ontmoetingsruimte.

 Alternatieve dienstverlening
Ook al is de Bibliotheek gesloten. Achter de schermen zijn we druk bezig met alternatieve dienstverlening. Zo gaat de AfhaalBieb in Barneveld weer open en kun je boeken afhalen die gereserveerd zijn vanuit andere Bibliotheken in Gelderland. Ook worden er weer boekentips gedeeld op onze social media, zodat kinderen ook blijven lezen. Nieuws over de herinrichting en de alternatieve dienstverlening is te volgen via de website, social media en nieuwsbrief.

 

Voor vragen over de herinrichting of de  AfhaalBieb kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur bellen via telefoonnummer (0342) 403 483.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen