Openmiddag speel-o-theek’t Scharrelkuiken

Foto: Facebook

Speel-o-theek’t Scharrelkuiken houdt open middag op Valkhof A.s. woensdag 30 mei is er een open middag bij speel-o-theek’t Scharrelkuiken.

Sinds januari dit jaar is zij gevestigd in Valkhof 154. Inmiddels hebben we veel nieuwe leden de weg gevonden naar onze nieuwe onderkomen. Ouders, opa’s en oma’s, gastouders en leerkrachten vinden het leuk om met ons speelgoed kinderen te stimuleren om lekker aan het spelen te gaan.

Deze middag is iedereen welkom om kennis te maken. Kom kijken naar ons uitgebreide assortiment speelgoed voor binnen en buiten! Je kunt lid worden en dan het hele jaar én of meerdere stuks speelgoed lenen. Of met een Scharrelkaart vier stuks speelgoed lenen.

30 mei is er een kleedjesmarkt. Wil je zelf verkopen, geef je dan op bij Janneke: [email protected]. (kosten € 1,50 per kleedje)We schenken ook drinken waarbij je een lekkere koek of pannenkoekjes kunt kopen.

Kinderen kunnen komen knutselen. Op de website, www.scharrelkuiken.nl staat een kleurplaat die kinderen kunnen inleveren voor wat lekkers!

Woensdag 30 mei 2018, 13:30 tot 16:00 uur.

Schrijf je mee?

Agatha van Houselt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen