DoorBrekers online gaat verder

Foto: Online Kerk

DoorBrekers als online kerk is een feit. Wat geweldig dat we in deze tijd op deze manier kerk kunnen zijn in alle huizen en ook om jullie positieve reacties te horen. Als DoorBrekers volgen we de overheidsbesluiten op de voet en bekijken we steeds wat dit betekent voor hoe we kerk kunnen zijn. Elke nieuwe situatie vraagt om nieuwe, creatieve manieren van kerk zijn.

Elke donderdag online Basics.
Naast de online Connect starten we met een online Basics 2, die vanaf donderdag 26 maart elke donderdag van 20-21 uur te volgen is voor wie wil. Basics 2 bestaat uit 9 lessen die je helpen om te gaan met je emoties en hoe je in overwinning kunt leven. We geloven dat deze Basicslessen goed aansluiten op de huidige situatie en op de prekenserie ‘Krachtige gewoontes’.

Elke zondag drie online diensten.
Elke zondag hebben we online diensten om 9.00, 10.30 en 12.30 uur via eerdergenoemde social media. Aanstaande zondag gaat Peter verder met deel 3 van de serie krachtige gewoontes: Bidden. Deze preek wil je niet missen.

Vul je gebedskaart online in.
Bidden en danken zijn enorm krachtig. Daarom willen we tijdens onze online diensten met elkaar bidden en danken voor ingevulde gebedskaarten. Deze gebedskaarten zijn nu digitaal beschikbaar via deze link, die je gedurende de hele week kunt invullen.

Avondmaal.
We geloven dat het krachtig is om regelmatig tijd te nemen om avondmaal te vieren, zowel thuis als in de DoorBrekers online meetings. Doe ook mee en zorg dat je de benodigdheden alvast in huis hebt. We geloven dat God Dezelfde is en hier krachtig doorheen zal werken.

DoorBrekers Care.
Net als anders loopt de zorg voor elkaar via DoorBrekers Connect en Team. Wanneer meer zorg of meer expertise nodig is, kan een connect- of teamleider contact opnemen met DoorBrekers Care.

Overige meetings.
Alle andere niet-noodzakelijke face-to-face meetings vervallen tot nader bericht, waaronder de Holy Spirit Night en Prayer & Worship.

Upcoming events.
Noteer vast Goede Vrijdag-avond 10 april in je agenda voor een bijzondere online experience: Scandal of Grace. Verdere info hierover volgt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen