Cursus voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven

Foto: Alpha beeld video

Op donderdagavond 10 september 2020 start in Barneveld opnieuw een Alpha-cursus. Honderdduizenden mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt inmiddels in meer dan 700 plaatsen gegeven. De Alpha-cursus biedt in 12 avonden en een weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. De eerste avond is een introductieavond waarna u kunt besluiten of u aan de gehele cursus wilt deelnemen. Tekst gaat onder de video verder.

Iedere avond wordt er met elkaar een onderwerp besproken en uitgediept. De deelnemers gaan vervolgens in kleine groepjes uiteen om verder te praten over vragen als:

–          Is er meer?
–          Wie is Jezus?
–          Bidden: waarom en hoe?

Kunt u niet op donderdagavond? Vanaf januari 2021 is er een Alpha-cursus op vrijdagavond.

Normaal gesproken begint iedere Alpha-avond met een maaltijd. Vanwege de Corona-beperkingen eten we niet samen maar beginnen met koffie. Daarom starten we ook wat later: de cursus begint om 19.45 uur.

De Alpha-cursus is gratis.

Wilt u meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan op www.alphacursusbarneveld.nl. U kunt ook contact opnemen met Marijn Schouten, per telefoon: 0653 284 552 of per email: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen