VCA cursus bij in1keerVCA.nl

Foto: Wincoop Veiligheidstrainingen BV

In1keerVCA.nl uit Barneveld heeft een breed aanbod aan VCA cursussen beschikbaar voor degene die hun VCA diploma willen halen.

Dagcursus

Boekt u een VCA dagcursus bij in1keerVCA.nl dan bent u er haast van verzekert dat u slaagt. Bij onze dagcursus krijgt u altijd een gratis e-learning. Om u goed voor te bereiden op de dagcursus kunt u deze e-learning in circa 2-3 uur afronden. Heeft u deze e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd dan heeft u zelfs recht op een gratis VCA herexamen. Op de cursusdag zelf vertelt onze ervaren instructeur u alles wat u moet weten om te slagen voor het VCA examen. De VCA cursus kunt u volgen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL.

E-learning

Wilt u liever op uw gemak thuis leren dan is de VCA e-learning een mooie optie. In circa 6-8 uur kunt u deze e-learning doorlopen. U kunt makkelijk inloggen op je telefoon, laptop, computer of tablet. Telkens is er eerst een stukje tekst wat u moet doorlezen gevolgd door een aantal vragen. Deze vragen moeten juist beantwoord voordat u verder kunt naar de volgende. Zo leert tijdens de vragen beantwoorden wat het juiste antwoord is. Het VCA examen kunt u afleggen op 1 van onze ruim 70 locaties in Nederland.

VCA examen

Geen behoefte aan leren en denkt u ik red het wel zonder? Dan kunt gelijk een VCA examen boeken voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL op 1 van onze ruim 70 locaties in Nederland.

VCA incompany

Gezellig met al uw personeel op uw eigen bedrijf de VCA cursus volgen? Dat kan ook bij in1keerVCA.nl met de VCA incompany cursus en is ook nog eens goedkoper. Wij komen naar u toe. Onze instructeur verzorgt de les en het examenbureau komt op uw locatie het examen afnemen. Ook hier geldt het gratis herexamen als de e-learning vooraf helemaal is gemaakt.

In1keerVCA.nl
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld

Tel: 0850667400
E-mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen