112

Help persfotograaf en vriendin aan nieuwe auto

Aanrijdende shovel
Aanrijdende shovel
Foto: Timohty

Op maandag 19 april 2021 is er een persfotograaf met zijn vriendin door meerdere personen belaagd met stokken. De fotograaf en zijn vriendin wilde wegkomen maar zij werden met auto en al op de kop de sloot in geduwd door een shovel waarna de 2 door de brandweer zijn bevrijd.

Inmiddels zijn er 3 personen aangehouden door de politie, de fotograaf en zijn vriendin hebben aangifte gedaan. Ondanks de enorme schrik zijn zij beide gelukkig zonder al te ernstige verwondingen thuisgekomen.

In een gesprek met Timothy en een verslaggever van Ede.nieuws.nl kwam de ernst van de zaak zeker naar boven. De materiƫle schade is groot voor het stel, maar de emotionele schade is groter. Ze lopen hierdoor beiden nu rond met een behoorlijk trauma. Je zou maar in je auto een shovel op je af zien komen terwijl andere personen met gereedschap je auto in elkaar staan te meppen. En dan je auto gewoon op het dak klem gooien in een sloot. Timothy begrijpt er ook niets van, dat mensen dit kunnen doen. En dat terwijl je gewoon je werk wilt doen, een autobrand fotograferen voor de nieuwssites en kranten in de omgeving. Er moet op die plek waar het incident plaats vond wel meer zijn wat het daglicht niet kan verdragen.

Helaas is de tweedehandsauto die zij net een maand hadden en waarvoor zij beiden hard voor gespaard hadden, totaallos verklaard. Wij hebben deze actie opgezet omdat wij vinden dat de fotograaf Timothy en zijn verloofde weer een auto moeten hebben om hun werkzaamheden op te pakken. De beelden van de camera die in de auto zat en die zijn uitgezonden op tv laten zien dat de fotograaf en zijn verloofde doodsangsten hebben Uitgestaan. Wij hopen dat hierdoor een leuk bedrag binnen komt voor Timothy en zijn verloofde, zodat zij de draad weer op kunnen pakken met een nieuwe auto.

Op de bijstaande YouTube link van de telegraaf is te zien hoe de shovel de auto van de fotograaf ramden.

Alvast bedankt namens de getroffen fotograaf en zijn verloofde.

https://www.doneeractie.nl/help-persfotograaf-en-vriendin-aan-nieuwe-auto/-52045

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen