Themasessie windenergie over gezondheid en geluid

Foto: Stock foto

Online bijeenkomst op 4 oktober

Maandag 4 oktober vindt weer een themasessie plaats rond windenergie. Ditmaal beantwoorden experts vragen over windenergie in relatie tot gezondheid en laagfrequent geluid. Deze themasessie is de tweede in de reeks van drie. De themasessies zijn bedoeld voor raadsleden, inwoners en andere belanghebbenden die vragen hebben over windenergie.De sessie is zijn online (via Zoom) en start om 19.30 uur.

Aanmelden nodig

Wilt u meedoen aan een sessie? Meld u zich dan vooraf aan. U kunt zich voor meerdere sessies aanmelden. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en praktische informatie om online deel te nemen.

Drie online bijeenkomsten

Bij de eerste themasessie op donderdag 30 september staat de vraag centraal: waarom windenergie. De laatste themasessie vindt plaats op maandag 11 oktober, deze gaat over hoe inwoners in de omgeving van windenergie mee kunnen denken en meedoen in windenergie. De sessies zijn online (via Zoom) en starten om 19.30 uur.

Structuurvisie Wind

Onlangs is de Structuurvisie Wind gepubliceerd. Tot 16 oktober ligt deze ter inzage. In die periode kunnen inwoners en anderen belanghebbenden hun mening geven op de structuurvisie. De gemeente organiseert de online themasessies om antwoorden te geven op vragen die de structuurvisie misschien oproept.In de Structuurvisie Wind staan randvoorwaarden en belangrijke aandachtspunten voor windenergie. Het gaat dan om grootschalige windenergie op een gedeelte van Harselaar en kleinschalige windenergie (tot 35 meter ashoogte) binnen de gehele gemeente.Lees meer over De Structuurvisie Wind ligt ter inzage.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen