112

Bestuurders met verstand gezocht in Lunteren

Westzoom Lunteren
Westzoom Lunteren
Foto: Wijkagenten Lunteren

LUNTEREN- In verband met een groeiend tekort zijn wij voor het dorp Lunteren per direct voor 7 dagen per week en 24 uur per dag op zoek naar bestuurders met verstand (m/v).

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor je eigen leven, maar vooral voor dat van je passagiers. Dit houdt in dat je GEEN alcohol drinkt of drugs gebruikt als je in een voertuig stapt. Tevens betekent dit dat je niet vlucht na het maken van fouten maar ter plaatse blijft om directe en soms levensreddende hulp te verlenen aan jouw passagiers.

Een bijzonder groot voordeel van deze fulltime functie is dat doden en zwaargewonden voorkomen kunnen worden, hulpverleners tijd hebben voor andere zaken en jij en/of anderen zonder straf of trauma’s verder kunnen met leven.

Meer weten? Lees het nieuws of neem contact op met wijkagenten Ilco en Petra.

Ter verduidelijking: afgelopen weekend hebben er twee zware verkeersongevallen plaatsgevonden waarbij in beide gevallen de bestuurders zijn gevlucht en één van hen daarbij zijn auto met 3 (zwaar)gewonde passagiers, achterliet. We blijven het zeggen: gebruik je verstand, alcohol en verkeer gaan NIET samen!

https://ede.nieuws.nl/nieuws/43132/weer-eenzijdig-ongeval-op-de-westzoom-in-lunteren-auto-met-vijf-inzittende-tegen-boom/

#politie #verkeer #ongeval #gewonden #wijkagenten #Lunteren #weekend #ede #buitengebied

Eenzijdig ongeval in Lunteren: Automobilist verlaat plaats ongeval

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen