Hoogste veiligheidscertificaat voor DarmLeverCentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei

Foto: ZGV

Het DarmLeverCentrum (DLC) van Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft het HKZ-certificaat “Patiëntveiligheid voor endoscopieafdelingen” behaald. Dit betekent dat het ziekenhuis de  kwaliteit en veiligheid van de zorg optimaal waarborgt, de patiënt centraal stelt en haar zorg- en dienstverlening voortdurend verbetert. Het HKZ-certificaat is voor drie jaar verleend.

In het DarmLeverCentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een groot, regionaal kennis- en expertisecentrum. De zorgverleners van het DLC combineren hun kennis en ervaring op het gebied van darm- en leverziekten met hun wetenschappelijk onderbouwde kennis van voeding, bewegen en slaap.

Groot darmkankerscreeningscentrum

Patiënten kunnen in het DLC terecht voor specialistische, innovatieve zorg op het gebied van darm- en leverziekten en de een screening voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Het DLC is een van de grootste darmkankerscreeningscentra van Nederland. Het scopiecentrum heeft zeven moderne behandelkamers waar jaarlijks zo’n 9000 maag- en darmonderzoeken worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat deze onderzoeken in een veilige omgeving worden uitgevoerd door ervaren MDL-artsen, endoscopieverpleegkundigen en sedationisten.

Meer informatie over het DarmLeverCentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei: www.geldersevallei.nl/darmlevercentrum

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen