500.000e passagier buurtbus Barneveld-Nijkerk

Foto: Martin Boer

BARNEVELD- Woensdagochtend 13 april heeft de buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk, met een jaar vertraging als gevolg van Corona, op het station van Barneveld de 500.000e passagier kunnen begroeten.

De 18 jarige Stefanie uit De Glind op weg naar school in Nijkerk was om 8 uur vanochtend de gelukkige. Op de bijgaande foto’s wordt zij gefeliciteerd en krijgt zij enkele presentjes overhandigd door de voorzitter van de buurtbusvereniging Hans Reijnen. Tevens waren bij de korte bijeenkomst voor het vertrek van de bus de wethouder voor o.a. Verkeer en vervoer van de gemeente Barneveld, Hans Van Daalen, een vertegenwoordiger van de provincie Gelderland, Marijke Wiegers en iemand van Keolis Nederland, in de persoon van Rob Plooy aanwezig.

De buurtbusvereniging is blij dat we na een moeilijk periode, waarin we een jaar niet gereden hebben als gevolg van de Corona-pandemie en daarna een jaar, waarin de passagiers de buurtbus weer moesten terugvinden, nu eindelijk deze mijlpaal hebben bereikt. We gaan met onze enthousiaste vrijwilligers de komende jaren vol energie door onder de merknaam buurtRRReis.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en kunnen zich melden via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen