Zomerconcert Sela: 24 juni in De Schuilplaats, Ede

Foto: Sela

Op vrijdag 24 juni 2022 geeft de christelijke band Sela een concert in De Schuilplaats in Ede. Dit concert is onderdeel van de zomertour van Sela, met ruim 30 concerten, verspreid over het hele land.

Na lange tijd weer samen zingen… Sela bereidt zich voor op een grote tour in de maanden mei, juni, september en oktober 2022. Een tour in zoveel mogelijk kerken, in dorpen en steden, zodat zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn bij de hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van de concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied – net als veel andere geliefde Sela-liederen – op het programma. Ook zullen er nieuwe liederen worden gezongen.

De missie van Sela is het schrijven van liederen voor de kerk en dus liederen die geschikt zijn voor samenzang. De zomertour-concerten worden daarom ook gebruikt om reacties van bezoekers op nieuwe liederen te horen. Deze reacties worden meegenomen en verwerkt voor de opname van het nieuwe album, die gepland staat voor november 2022.

Sela, gestart in 2005, heeft in de afgelopen jaren zo’n 200 liederen geschreven en 14 albums uitgebracht. Veel liederen zijn inmiddels breed bekend binnen christelijk Nederland. Concerten zijn nagenoeg altijd uitverkocht.

Datum:             vrijdag 24 juni 2022

Aanvang:          20.00 uur

Locatie:             De Schuilplaats, Otterloseweg 18A, 6718 ZM Ede

Kaarten:           verkrijgbaar via www.truetickets.nl/sela

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen