C.O.V. Valerius voert het Weihnachtsoratorium uit op 10 december in Barneveld

Foto:

BARNEVELD – Op zaterdag 10 december 2022 voert de Barneveldse Oratoriumvereniging “Valerius” het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uit in de Emmaüskerk, Groen van Prinstererlaan 2, Barneveld. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

Om zo dicht mogelijk bij de originele uitvoeringspraktijk te komen en recht te doen aan de bedoelingen van J.S. Bach wordt het koor begeleid door het barokorkest “La Sorpresa”. Zij spelen op (semi-)authentieke instrumenten.

Het Weihnachtsoratorium is een verzameling van 6 cantates die Bach geschreven heeft voor de kersttijd. Valerius voert de eerste 4 cantates uit en het eerste gedeelte van de 5e cantate.

Medewerkenden:

Naast het barokorkest “La Sorpresa” werken de volgende solisten mee: Tineke Roseboom – sopraan, Tobias Segura Peralta – altus, Falco van Loon – tenor en Robbert Muuse – bariton. De continuo-partij wordt verzorgd door Elly Meijer.
Het geheel staat onder leiding van Dick Meijer.

Kaartverkoop

Kaarten, inclusief programma boekje, kosten in de voorverkoop € 25 euro. Kinderen zijn gratis en jongeren tot 21 jaar en studenten betalen € 10. De kaarten kunnen besteld worden via de website van Valerius
Aan de kerk zijn kaarten te verkrijgen voor € 27,50.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen