Wederom goud bij 3e team kwalificatie wedstrijd voor team B van Turnclub P.I.T Lunteren!

Mascotte Charlie met team B
Mascotte Charlie met team B
Foto: Manja Moraal

Duiven – Afgelopen zaterdag vond de 3e kwalificatie plaats voor het team op niveau B. Dit team bestaat uit: Fien Cornelissen, Noortje Dekker, Quinty van Ingen, Julia Duijst, Marleen Epskamp en Daantje de Vries.

De afgelopen twee keren won dit team al knap goud, maar ook deze keer mochten ze op het hoogste podium gaan staan en hiermee plaatsten ze zich direct als eerste voor de halve finale NK.

Van Ingen turnde voor het eerst na een lange blessure weer mee op sprong en dit deed zij super goed. Epskamp turnde dit keer op brug en balk. Het waren niet haar allerbeste optredens, maar ze voerde wel voor het eerst een nieuw balkelement uit met succes! Duijst droeg haar steentje bij op vloer en dit deed zij keurig. Helaas telde nog niet alles, maar we zijn altijd blij met onze teamcaptain. Dekker turnde een volledige meerkamp en vooral haar balkoefening was weer een plaatje om naar te kijken. Ook Cornelissen turnde een meerkamp en sprong er weer enorm uit op vloer. De Vries is net geopereerd aan haar pols en moet weer een poosje herstellen, maar ze was erbij om het team te ondersteunen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen