INFORMATIEAVOND IEMAND MET PSYCHISCHE PROBLEMEN IN JE LEVEN

Foto: Chris

LUNTEREN – Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het overkomt, maar ook naastbetrokkenen kan het veel spanning opleveren.

Daarom is er op 13 februari een informatieavond. Vaak ervaren naastbetrokkenen gevoelens van verdriet, machteloosheid, schuld, onbegrip, eenzaamheid, schaamte en soms ook conflicten. Het gedrag van iemand met psychische problemen roept vaak veel vragen op. Soms vragen naastbetrokkenen zich af hoe ze het beste om kunnen gaan met moeilijke situaties of ervaren zij zich overbelast door de situatie.

Wat maakt zorgen voor iemand met een psychisch probleem vaak zo zwaar? Hierover gaan wij graag tijdens deze avond met je in gesprek. De avond wordt verzorgd door Hanny van Aaken van Pro Persona Connect. Deze informatieavond is op maandag 13 februari en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur ben je welkom en de toegang is gratis. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren.

De Activiteiten Stuif Es In is een samenwerkingsverband tussen de stichtingen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl. Een avond waar je iets nieuws leert, informatie krijgt, kennis opdoet, creatief bezig bent of ontspant bij muziek. Meer informatie via [email protected] of 06-21985859

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen