Donderdag 18 mei zwembad Splash weer open.

Foto: Emile Bakker

FOTO: Wethouder Mijntje Pluimers heeft zojuist de nieuwe kleiding uitgereikt.

DE GLIND – Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, opent zwembad Splash in De Glind (www.zwembaddeglind.nl) haar deuren voor het zwemseizoen 2023.

De afgelopen maanden is er weer flink geïnvesteerd in en om het zwembad voor het nieuwe seizoen. Zo werden de vrijwilligers en medewerkers op een speciale dag voor vrijwilligers verrast met de nieuwe kleding, geheel in stijl van het zwembad. Wethouder Mijntje Pluimers (o.a. portefeuille sport) viel de eer ten deel om de kleding aan enkelen van hen uit te reiken.

18 mei feestelijke opening

Op Hemelvaartsdag wordt het seizoen weer geopend vanaf 13:00 uur traditiegetrouw met leuke activiteiten op en rond het zwembad. O.a. is er een spellencircuit georganiseerd voor jong en oud. Een leuk prijzenpakket is al in huis. Iedereen is vanaf die dag gedurende de hele zomer weer van harte welkom bij Splash. Naast dag entree zijn er ook abonnementen verkrijgbaar of kunnen organisaties het bad op bepaalde tijden afhuren.

Vrijwilligers en medewerkers

Het zwembad zou geen bestaansrecht hebben zonder de inzet van vrijwilligers en medewerkers. In deze tijd is het helaas een bekend verschijnsel dat het moeilijk is om aan zwembadmedewerkers alsmede vrijwilligers voor kiosk en bestuur te komen. Wilt u iets kunnen betekenen voor het zwembad? Stuur dan een mail naar [email protected]. Een bestuurslid neemt dan graag contact met u op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen