Barneveld Bruist op zaterdag 10 juni

Foto: Barneveld.nieuws.nl

BARNEVELD – Zaterdag 10 juni staat het centrum van Barneveld opnieuw in het teken van Barneveld Bruist met dit keer Clown Funny en verschillende activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom van 11.00-15.00 uur rondom het Torenplein.

Voor de kinderen is er op het Torenplein een Kids Plaza met springkussens, schminken, een kleurwedstrijd, clown Funny met ballondieren en een peuterplein met leuke loopauto’s. Ook zijn er Oud-Hollandse spellen voor jong en oud. Naast de Kids Plaza zijn bij het Torenplein exclusieve auto’s te zien. Op de parkeerplaats aan de Kampstraat (tegenover het station) kun je gratis je auto laten wassen. Kortom: een leuke dag om in het centrum van Barneveld te zijn.

Naast deze activiteiten worden alleenstaande moeders in de watten gelegd tijdens een verwenmoment en ook bewoners van een verzorgingshuis worden in het zonnetje gezet. Verder worden deze dag ramen gewassen, tuinen opgeknapt, lantaarnpalen schoongemaakt en zal afval geprikt worden in en om het centrum.

‘We willen op een positieve manier verschil maken in ons dorp en de mensen die er wonen, werken of op bezoek komen een goede tijd geven, waarbij we tegelijkertijd de winkeliers in het centrum helpen’, aldus Jordy Kroon, verantwoordelijk voor WeLovePeople.

Barneveld Bruist is een initiatief van DoorBrekers WeLovePeople. WeLovePeople heeft als doel een positief verschil te maken door belangeloos iets voor mensen te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen