Feestelijke atmosfeer in Barneveld centrum: Barneveld Bruist

BARNEVELD – Afgelopen zaterdag stond het centrum van Barneveld in het teken van Barneveld Bruist. Kinderen genoten van gratis activiteiten zoals springkussens, schminken, ballondieren van clown Funny en Oud- Hollandse spelletjes op het Torenplein. Bij de kleinsten was vooral de waterraket op het peuterplein populair.

Volwassenen konden genieten van oldtimers en snelle auto’s die bij de Oude Kerk te zien waren. Aan de Kampstraat was een gratis autowasstraat gecreëerd, die druk bezocht werd. Alleenstaande moeders werden in de watten gelegd in het pand van Dee & Aa en ook bewoners van een verzorgingshuis zijn in het zonnetje gezet. Verder werd er afval geprikt, zijn er diverse schoonmaakklusjes gedaan en tuintjes opgeknapt. Verschillende ondernemers haakten enthousiast aan bij de initiatieven door gratis producten en diensten aan te bieden.

Barneveld Bruist is een initiatief van DoorBrekers WeLovePeople. WeLovePeople heeft als doel een positief verschil te maken door belangeloos iets voor mensen te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen