Wie zijn wij? Kom het ontdekken in Galerie Goudsberg!

Foto: Peter Schipper

LUNTEREN – Mocht u ze de eerste keer gemist hebben, dan heeft u nu de kans om de huidige exposanten in de Lunterse Galerie te ontmoeten!

De Soester kunstenaars Chris Rodenburg en Peter Schipper leggen op een eigen, soms humoristische wijze hun indrukken vast; hoe zij naar zichzelf en de wereld om hen heen kijken.

Rodenburg gebruikt afgedankt materiaal als grondstof voor een gelijkwaardig of hoogwaardiger product; zo toont hij de schoonheid van die grondstoffen in zijn kunstwerken en krijgt het afval een heel andere betekenis. Zie en ontdek hoe hij houten pallets, spijkers en schroeven een tweede leven als kunstobject geeft.

Het werk van Schipper komt vaak voort uit zijn fascinatie voor de vele vormen van verval. Een object, persoon of een relatie kan in verval raken en tegelijkertijd ontstaat er schoonheid… of niet? De kunstenaar legt het vast in schilderijen en houtskooltekeningen die voor de beschouwer vaak confronterend of herkenbaar zijn.

Beide kunstenaars ontmoeten u graag op zaterdag 22 juli van 14-16u in Galerie Goudsberg, Dorpsstraat 55, Lunteren. Voor info zie www.museumlunteren.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen