Nieuwe 4-Senses Stoel voor bewoners Woonzorgpark De Hartenberg dankzij gift Brink BV

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Uit handen van Marleen Jansen van Brink BV uit Harskamp (rechts op de foto), nam Jedidja Verkade van ’s Heeren Loo woonzorgpark De Hartenberg te Wekerom (links op de foto) een gift in ontvangst van maar liefst 4.000 euro. Met deze schenking zal binnenkort een 4-Senses Stoel voor de bewoners – allen mensen met een verstandelijke beperking – worden aangeschaft.

Jedidja: ‘Fantastisch natuurlijk dat mevrouw Jansen vandaag bij ons op bezoek is geweest. We willen Brink BV bij deze heel hartelijk bedanken. Het gebeurt niet alle dagen dat we zo’n mooie gift in ontvangst mogen nemen. En ik weet zeker dat we hier veel cliënten blij mee gaan maken.’

De 4-Senses stoel is een oplossing voor mensen die – door alle indrukken in hun omgeving – snel overprikkeld raken en moeite hebben om weer tot rust te komen. Door plaats te nemen in de cocon, kunnen ze tijdig even op adem komen. De stoel is gemaakt van geluiddempend materiaal, voorzien van sfeerverlichting en staat op een draaivoet, waardoor de cliënt snel weer kan ontspannen. ‘De uitwerking is wonderlijk. Emotionele emmertjes lopen niet meer zo snel over, doordat cliënten een passend hulpmiddel bij de hand hebben’, aldus Jedidja.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen