Bussen in plaats van treinen tussen station Ede-Wageningen en Barneveld Zuid

Foto:

Van dinsdag 20 februari t/m vrijdagmorgen 23 februari zijn er werkzaamheden op het traject Ede-Wageningen – Barneveld Zuid. Hierdoor rijden er geen treinen, maar bussen tussen beide stations. Ook wijzigen een paar eerste en laatste ritten. Hieronder vind je meer informatie over de werkzaamheden.

Dinsdag 20 t/m donderdag 22 februari

Van dinsdag 20 t/m donderdag 22 februari rijden er geen treinen tussen Ede-Wageningen en Barneveld Zuid. Er rijden bussen in plaats van de trein.

Tussen Barneveld Zuid en Amersfoort rijden de treinen volgens de dienstregeling, maar er zijn twee uitzonderingen:

De eerste trein van Amersfoort naar Ede-Wageningen, vertrek om 05.09 uur uit Amersfoort, rijdt tot Barneveld Centrum. Vanaf Barneveld Centrum rijdt een bus naar Ede-Wageningen;

Op woensdag en donderdag rijdt de laatste trein van Ede-Wageningen naar Amersfoort niet tussen Barneveld Zuid en Amersfoort. Deze hele rit wordt met een bus gereden.

Vrijdag 23 februari

De eerste trein van Amersfoort naar Ede-Wageningen, vertrek om 05.09 uur uit Amersfoort, rijdt tot Barneveld Centrum. Vanaf Barneveld Centrum rijdt een bus naar Ede-Wageningen.

De eerste trein van Ede-Wageningen naar Amersfoort, vertrek om 05.53 uur uit Ede-Wageningen, vervalt tussen Ede-Wageningen en Barneveld Centrum. Tussen Ede-Wageningen en Barneveld Centrum rijdt een bus.

Kijk hier voor de dienstregeling van de bussen die rijden in plaats van de trein.

Trein vervangend vervoer

De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 834) stoppen bij alle stations op het vervallen traject. De bussen vertrekken vanaf de voorzijde van het station met uitzondering van station Ede-Wageningen, Ede Centrum, Barneveld Noord en Amersfoort. Op station Ede-Wageningen vertrekt de bus vanaf de halte tegenover spoor 1. Op station Ede Centrum vertrekt de bus vanaf de bushaltes op de Telefoonweg. Op station Barneveld Noord vertrekt de bus vanaf het P+R terrein aan de andere zijde van het spoor. In Amersfoort vertrekken de bussen voor trein vervangend vervoer vanaf het busstation, halte C!

Houd rekening met de wijzigingen bij het plannen van je reis. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies en raadpleeg de schermen op het perron.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen