Informatiecentrum Staatsbosbeheer kan niet zonder vrijwilligers!

Staatsbosbeheer is op zoek naar vrijwilligers die taken willen vervullen in het nieuwe informatiecentrum ’t Leesten in Ugchelen. In het informatiecentrum komt een interactieve expositie en een winkel met informatiebalie. Vrijwilligers zijn nodig om te helpen met baliediensten, activiteiten en winkel. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Staatsbosbeheer, Jaël Bergwerff via [email protected].

Momenteel wordt een nieuw gebouw gebouwd waar Bospaviljoen ’t Leesten gevestigd wordt. In dit gebouw komt horeca Brasserie ’t Leesten en een Informatiecentrum van Staatsbosbeheer. Bezoekers kunnen straks in het informatiecentrum terecht voor informatie over het gebied, recreatie mogelijkheden, een leuk souvenir, activiteiten en een interactieve expositie die leuk is voor jong en oud.

Staatsbosbeheer heeft hulp nodig van vrijwilligers om het informatiecentrum open te kunnen houden. Als vrijwilliger sta je zowel achter de informatiebalie als in de winkel en help je de bezoekers op weg met de expositie. Door de inzet van vrijwilligers kunnen de kosten laag worden gehouden en is er een waardevolle verbinding met de mensen in de omgeving en Staatsbosbeheer. Voor vrijwilligers is het waardevol om een zinvolle invulling van hun vrije tijd te hebben en door middel van het vrijwilligerswerk hun waardering te tonen voor de natuur die voelt als hun achtertuin.

Ben je geïnteresseerd om het vrijwilligersteam in het informatiecentrum ’t Leesten te komen versterken, neem dan contact op met boswachter Jaël Bergwerff via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen