Loop in je eigen Minecraftwereld in de bieb

Foto: Barneveld.nieuws.nl

In de kerstvakantie verandert de Bibliotheek Barneveld voor een middag in een Mincraftwereld. Op vrijdagmiddag 28 januari kun je tijdens een van de twee rondes op een laptop van de Bibliotheek, meebouwen aan een Minecraft-wereld.

En je kunt er zelfs in rondlopen als je om de beurt de Virtual Reality-bril opzet. Deze activiteit s geschikt voor kinderen van 6-14 jaar en kost € 5,- per deelnemer.

Twee speelrondes
In teams van circa 11 personen bouwt iedere deelnemer op een laptop een Minecraft-wereld. Daarna kun je met de Virtual Reality-bril op, rondlopen in je zelf gebouwde wereld. Tijdens deze belevenis van circa 2,5 uur krijg je natuurlijk ook een drankje en een hapje.

Aanmelden voor Minecraft met VR-bril
Je kunt je aanmelden voor een van de twee rondes. De rondes zijn van 12.00 – 14.30 uur en van 15.00 – 17.30 uur. Aanmelden doe je via [email protected] of aan de servicebalie van de Bibliotheek. De activiteit kost € 5,- per deelnemer. Wees er snel bij want vol is vol.

De Bibliotheek Barneveld stimuleert, ondersteunt én faciliteert alle inwoners van de gemeente Barneveld in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan zodoende mee doen en bijdragen aan de (Barneveldse) samenleving. De bibliotheek zoekt hierdoor actief verbinding tussen mensen, informatiebronnen en organisaties. Zij voorziet in betrouwbare kennis en informatie. Ook levert zij een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden zoals lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen