HAAL HET BESTE UIT JEZELF TIJDENS WALK&TALK

Foto: WalkTalk@

HAAL HET BESTE UIT JEZELF TIJDENS WALK&TALK

Werkzoekenden kunnen woensdag 10 juli van 9.30 tot 11.30 uur leren het beste uit zichzelf te halen en hun doelen te bereiken. Tussen 9.30 en 11.30 uur zal trainer en coach Sheila Kroes van Bestme tijdens de Walk&Talk-bijeenkomst in de Bibliotheek Barneveld de deelnemers op weg helpen en feedback geven. De bijeenkomst, inclusief de koffie, is gratis.

Trainer en coach Sheila Kroes
Sheila Kroes is een ervaren trainer en coach bij Bestme. Zij helpt en begeleidt haar klanten bij het behalen van hun doelen. Deze kunnen variëren van het vinden van een nieuwe baan, zelfvertrouwen hervinden, een eigen bedrijf starten of je passie vinden. Ze beschikt over een enorm palet aan ervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid, als medewerker, als leidinggevende, als adviseur en bestuurder. En misschien wel het allerbelangrijkste; ze heeft veel ervaring in het voeren van sollicitatiegesprekken aan de ‘werkgeverszijde’.
Ook is zij auteur van het boek ‘Geluk na ontslag’. Met haar directe en humoristische aanpak weet ze hoe ze iemand kan motiveren en wat de knelpunten zijn waar iemand tegenaan loopt.

Walk&Talk iedere tweede woensdag van de maand
De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand op dezelfde tijd plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Insteek van de bijeenkomsten
Het doel is om iedereen die een (andere) baan zoekt een kans te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen zodat deze baan ook sneller binnen handbereik komt.
De bijeenkomsten hebben een informeel karakter en behandelt iedere keer een ander onderwerp door inzet van professionele sprekers of ervaringsdeskundigen. Onder het genot van een kopje koffie luistert men naar de inspirerende sprekers of gaat aan de slag met een opdracht. Na afloop kunnen deelnemers ervaringen met elkaar uitwisselen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen