Medewerkers Beheer Openbare Ruimte in nieuwe bedrijfskleding gestoken

Foto: Gemeente Barneveld

Medewerkers in de buitendienst van de afdeling Beheer Openbare Ruimte zijn voortaan herkenbaar aan hun rood-zwarte werkkleding. Donderdag 11 juli 2019 reikte de leverancier de eerste tenues uit aan enkele medewerkers. Wethouder André van de Burgwal en Rene Peters en Judith Kloppenburg van leverancier BTN Elst waren daarbij aanwezig.

De geel-groene bedrijfskleding van de medewerkers in de buitendienst was na jaren gebruik aan vervanging toe. Een werkgroep van medewerkers uit verschillende teams heeft voor en tijdens de aanbesteding kunnen meedenken over de nieuwe werkkleding. Veiligheid, duurzaamheid en comfort waren daarbij het uitgangspunt.

Voor elke medewerker is er een pakket veiligheids- en/of werkkleding en veiligheidsschoenen beschikbaar. Alle kleding voldoet aan de specifieke (veiligheids)eisen die van toepassing zijn op de verschillende teams in de buitendienst. Bij de aanbesteding voor de nieuwe outfits is gekozen voor een nieuwe kleurstelling. Alle werkkleding is uitgevoerd in de kleuren rood en zwart en voorzien van het logo van de gemeente Barneveld. Dit zorgt voor meer eenheid in de uitstraling en herkenbaarheid op straat.

Leverancier
De bedrijfskleding van de afdeling Beheer Openbare Ruimte wordt geleverd door BTN Elst. Met deze firma is een raamcontract afgesloten voor een periode van 2 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen