112

Update: Steekincident kasteel Schaffelaar in Barneveld. Politie zoek getuigen

BARNEVELD - Maandagavond 26 augustus rond 18.35 uur.
BARNEVELD - Maandagavond 26 augustus rond 18.35 uur.
Foto: ASMedia

21-jarige Barnevelder zwaargewond bij steekpartij, politie op zoek naar twee verdachten. Een man van 23 jaar, eveneens uit Barneveld, kon ter plaatse worden behandeld

Maandagavond vond een steekpartij plaats aan de Van Zuijlen Van Nieveltlaan in Barneveld. Twee mannen raakten hierbij gewond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Rond 18:40 uur kreeg de politie de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden nabij de ingang van het park. De politie ging meteen ter plaatse en trof twee slachtoffers aan. Een 21-jarige man uit Barnveld werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Een man van 23 jaar, eveneens uit Barneveld, kon ter plaatse worden behandeld. De politie is op zoek naar twee verdachten. Het gaat om twee jongeren ongeveer 16 tot 18 jaar oud. Een verdachte had een blanke huidskleur, de tweede verdachte had een licht getinte huidskleur.

Ruzie
Mogelijk heeft voorafgaand aan het incident in het centrum van Barnveld een ruzie plaatsgevonden dat mogelijk met het steekincident te maken heeft. De politie roept getuigen van zowel het steekincident als de ruzie op zich te melden.

Heeft u iets gezien?
Heeft u gister rond 18:40 uur iets gezien of gehoord wat mogelijk met het steekincident of met de ruzie even daarvoor in het centrum van Barneveld te maken heeft? Of herkent u het signalement van de verdachten? We spreken u graag! Neem contact op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Politie NL 2019380600

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen