Voor de 5e keer Hét Preuvenement in Barneveld

Op woensdagavond 28 augustus was het spannend op het Theaterplein in Barneveld, wie gaat er dit jaar de PeufAward winnen. Er waren twaalf horecabedrijven uit Barneveld die meestreden voor de titel. De avond was geopend door wethouder De Kruijf met het openslaan van een fles champagne en een korte inwijding van de avond.

Na veel proeven met een glaasje wijn erbij door Juryvoorzitter Huub Oudshoorn, Meester-kok Paul Fagel en Chef-kok en smaak expert Gerald Walters is er een winnaar uit de bus gekomen.

Winnaar

Het Groene Pandje won de eerste prijs, wij hadden een interview met de eigenaar Jesse Madern. De felicitaties van Barneveld.nieuws.nl

De redactie van Barneveld.nieuws.nl heeft een filmindruk gemaakt van het geweldige leuke evenement.

Proeven

Het team van Barneveld.nieuws.nl is ook gaan proeven en kwam uiteindelijk bij Catering met Passie terecht.

Wij bestelden Ceviche zeebaars/ bataatmousse/ kimchimayo / passievrucht/roze peper. Echt een heel bijzonder gerecht met een lichte smaak die het koken met passie duidelijk maakt, zeker voor een catering bedrijf.

Ook de later gekozen Gebrande Gamba’s die met een grote gasvlam worden gebakken waren heerlijk en bijzonder van smaak. Een belevenis om zo’n bedrijf bij je evenement of feest te hebben. Volgens de redactie was Catering met Passie ook prijzenswaardig. Chef-kok Martin viel op hoe hij de gamba’s vakkundig met de gasvlam bewerkte.

Het zou misschien een mooi idee zijn om ook jongeren te motiveren om aan Hét Preuvement Barneveld te laten meewerken bij de jury. De jeugd heeft tenslotte de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen