BIBBERROBOTS MAKEN IN HERFSTVAKANTIE

Foto: Bibliotheek Barneveld

In de herfstvakantie kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar een eigen bewegende Bibberrobot maken in de Bibliotheken in Voorthuizen, Barneveld en Kootwijkerbroek. Deelname aan de workshop kost € 2,50 per kind en aanmelden kan via [email protected]. Er is een beperkt aantal plekken, dus snel reserveren is aan te raden.

Bibberrobots maken
Tijdens de workshop maken de kinderen hun eigen beestje die met een kleine motor kan bewegen. Door het kiezen van eigen kleuren, materialen, vormen en materialen te kiezen is het beestje helemaal uniek! Het eigengemaakte beestje mag na de workshop mee naar huis.

Data en tijden
De workshops vinden plaats van 15.00 tot 16.30 uur op dinsdag 22 oktober in de Bibliotheek Voorthuizen (Van den Berglaan 30, in verzorgingshuis Nieuw Avondrust), donderdag 24 oktober in Barneveld (Nieuwstraat 29) en vrijdag 25 oktober in Kootwijkerbroek (Schoonbeekhof 1, in de Essenburcht).

Aanmelden
Je kunt je kind(eren) voor de workshop aanmelden via [email protected], telefonisch via (0342) 403 483 (tijdens openingstijden) of aan de servicebalie van de Bibliotheek. Uitgebreide informatie staat vermeld op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen