Nieuw bij in1keerVCA.nl

Foto: in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl heeft een nieuwe cursus ontwikkelt. De 1,5mtr samenleving heeft ons aan het denken en innoveren gezet. Waar we voorheen altijd de VCA cursus fysiek in een lokaal gaven hebben we nu de VCA online training geïntroduceerd. Cursisten hoeven niet meer de hele dag bij elkaar te zitten met alle risico’s die dit tegenwoordig met zich meebrengt maar kunnen thuis door middel van een videoverbinding de VCA Basis of VCA VOL cursus volgen.

Tijdens een VCA video training kunt u inloggen in onze zoom applicatie. Dit kan met uw telefoon, laptop, tablet of PC. Een webcam is net perse noodzakelijk, maar geluid wel zodat u onze instructeur kunt horen. U kunt onze instructeur wel zien. Voordat de cursus begint krijgt u een korte instructie hoe alles werkt en hoe u kunt communiceren met de instructeur.

Onze instructeur vertelt tijdens deze cursus precies hetzelfde als tijdens een reguliere dagcursus. Tijdens de cursus kunt u vragen stellen aan de instructeur door middel van de chat functie. Ook wordt er geoefend met examenvragen zodat u zich online ook kunt voorbereiden op het examen.

Boekt u bij in1keerVCA.nl een online video training dan krijgt u hier gratis een korte e-learning bijgeleverd die u in circa 2 uur kunt afronden. Heeft u de e-learning vooraf helemaal afgerond en de online training gevolgd dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen.

Het examen kunt u kort volgend op de online training afleggen op één van onze ruim 80 examenlocaties in Nederland. Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen en voor VCA VOL 70 vragen. U bent geslaagd als u voor VCA Basis 26 en voor VCA VOL 46 vragen juist heeft beantwoord. Het VCA diploma is 10 jaar geldig. Het is mogelijk om voor VCA Basis een voorleesexamen af te leggen en ook is er de mogelijkheid om een examen in een andere taal te doen.

in1keerVCA.nl
Anthonie Fokkerstraat 45
3772MP Barneveld
[email protected]

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: in1keerVCA.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen